Bruiloft en Partij

 
 

U wilt een swingende band op Uw feest.

Wij maken van Uw feest een knalfeest.

Rock ‘n’ Roll ís feest.


Wij trakteren U en Uw gasten op

‘Some good ol’ Rock ‘n’ Roll’. Bel met Daniël over mogelijkheden en prijzen.


06 555 411 43
Hoi Allemaal,


hier een video van mij en mn schoonvader al dansend op jullie openingsnummer tijdens onze trouwdag op 31 juli 2012.... we hebben echt van jullie genoten, als het ooit over zou moeten, zouden we jullie meteen weer uitnodigen! misschien in de toekomst bij een leuk feestje?


Groetjes Mariel


Heel leuk feest in Beusichem (23/3/2013):


Beste Daniel en band!!!


Wat was het een feest en wat hebben we genoten! Alleen maar positieve reacties op jullie muziek. Ik denk dat jullie aardig wat spierpijn hebben veroorzaakt :-). (...) En nogmaals dank voor een fantastische rockende avond! En wie weet tot in Alkmaar!


Gr JoostBeste Daniël Bethlem,


U heeft een beoordeling ontvangen bij uw advertentie '' op Marktplaats. Op 20-08-2012 is door Mariël het volgende over u geschreven:


Beoordeling:

Voor het feest van onze trouwdag hebben wij "The Boogiedogs" geboekt. En daar hebben wij zeker géén spijt van! WAT een geweldige show hebben de heren hier neergezet! Onze beide families houden van rock 'n roll, en wij zelf natuurlijk ook! Dus vanaf het openingsnummer werd er al meteen gedanst, door jong & oud! Wat wij ook heel leuk vinden aan deze band is dat de bassist op een contrabas speelt (en dat doet hij fantastisch). Ons feest was compleet gevuld met de beste muziek, gevarieerd repertoire, strak uitgevoerd, en in de pauze's werd er voor wat afwisseling gezorgd.


Zeker een aanrader, en zij mogen weer spelen op ons volgende feest!
Hey Daniël,

 

nogmaals heel erg bedankt voor het FANTASTISCHE optreden op onze trouwdag. we hopen dat jullie minstens zo hebben genoten als wij!!!  

wij zijn heel erg blij dat we jullie als band erbij hadden, we hadden ons niet beter kunnen wensen! mijn broertje ging ook helemaal uit z’n dak en rockte de hele avond door...

 

keep on rockin!!!


Groetjes Fabian en MariëlHoi Daniel.


Jullie optreden was een fantastisch succes, zoals ik ook al tegen Vic heb gezegd, en ik vond het geweldig mee te mogen spelen, en ook dat Constant Meijers en Frank Torres (La Bamba) mee mochten zingen. Ik hoop dat hier nog meer optredens voor jullie uit voortkomen. Alle reacties waren superpositief.


Vriendelijke groet,


Bram Buunk


Bruiloften
Verjaardagen
Feesten
Partijen
Jubilea
Bedrijfsfeesten
Markten
Braderieën
Straat-
festivals

email
info@boogiedogs.nlmailto:info@boogiedogs.nl?subject=Graag%20contact%20met%20een%20Boogiedogshapeimage_5_link_0